BustyceuticalBustyceutical

Biotechnológiai mellfeszesítő és tonizáló emulzió

 

 

A bőrszövet anyagcseréjének ösztönzése, a szövetek sejtjeinek légzése, a bőrszövet feszességének növelése, mind olyan jellemzők, amelyek elősegíthetik a mell szebb formáját és feszességét. 
A Bustyceutical emulzió  biotechnológiai eredetű  peptidszintézisből jött létre.

 

 

A termék három összetevőből áll:
1. biotechnológiai bakteriális, stimuláló és növekedési tényezőkben gazdag szüredék, az oxigént igénylő mikroorganizmusok kultúrájából nyert specifikus tápláló anyag.  Ez a tápláló- közvetítő anyag elősegíti a baktériumok gyors növekedését.


A kétféle amfifilikus biopeptid:
2. az egyéni szabad aminosavak peptidjeinek szintéziséből nyert biopeptid molekuláját  a kollagén-metabolizmusról szerzett ismereteink alapján választottuk. Ez a tripeptid a kollagén természetesen előforduló része, amely a fibroblasztokban még nagyon kis koncentrációnál is kollagénszintézist idéz elő. Ennek a biopeptidnek a jelenléte a Bustyceuticalban biztosítja a  kollagén sejt-metabolizmusának serkentését a bőr rétegeiben.


3. szintetikus eredetű (a peptidek kémiai szintézise) biopeptid. Ez az aminosavsor lett kiválasztva az elasztanszerkezet keretén belül, a bőrszövet másik fontos makromolekulája. Ez a hexapeptid az elasztinlánc ismétlődő „rugalmas” része, ezen felül saját biológiai aktivitással (chemotaxiával) rendelkezik.  (A sebgyógyításnál és a szövetregenerációnál a fibroplasztokat a hatás megfelelő helyére vonzza.) 
A biopeptidek tehát így vesznek részt a szövetek restrukturalizációjában és feszesebbé tételében. A termékhez hozzáadott mandulaolaj a hidratáló és lágyító hatásáról ismert.

 

A BUSTYCEUTICAL liftinghatású és a mell bőrszövetét kisimító biotechnológiai szérum.

 

 

 

  

Asztali nézet