LaserceuticalLaserceutical - Day&Night

Biotechnológiai szérumok a bőr megújítására és regenerálására – nappali és éjszakai változat A lézeres sebészeti beavatkozás fájdalommentes alternatívája „üvegbe zárva” A bőr megújításának hatékony módja

 

Az emberi bőrszín a bőrben található különböző festékanyagok (pigmentek) mértékétől függően már a születés pillanatában adott. A vér vörös színét okozó hemoglobin felelős a vöröses és a kékes színért, a karotenoidok pedig a bőr sárgás alapárnyalatát biztosítják. A barnás elszíneződés a speciális felhámsejtekben (melanocitákban) keletkező eumelanin és feomelanin hatásának az eredménye. 
tirozinázis enzim a melanocitákban keletkezik és általában nem aktív formában van jelen. Az UV fénnyel történő aktiválása melanin képződést indít el, amely az enzimatikus kémiai reakciók átfogó sorozata és amelynek végén melanin képződik.
A tirozinázis hatékony blokkolása elnyomja a melanogenézis reakcióinak láncát. Napjainkban a bőrgyógyász-kozmetika tudománya azon hatások fejlesztésére irányul, amelyek hatékonyan és gyorsan, mellékhatások nélkül blokkolják az enzimeket.

Laserceutical Day biotechnológiai szérum használatával az arcbőr kisimul, bársonyossá, üdévé és fiatalosabbá válik. A Laserceutical Day biotechnológiai szérum elősegíti a bőr hámlasztását és a bőrszövet lágyabbá, finomabbá tételét, csökkenti a pigmentképződést, tompítja a hegeket és a ráncokat, frissé, üdévé és fiatalabbá varázsolja a bőrt.
A Laserceutical Day hatóanyaga ötvözi a medveszőlő (uva ursi) levél kivonat és a magnézium askorbyl foszfát hatását az intenzív és a hosszan tartó bőrhalványítás céljából.
A hatóanyag valójában a medveszőlő leveleiből nyert tisztított vizes oldat, amely egy multifunkciós összetevővel – magnézium askorbyl foszfáttal – vegyített. A termék halványítja a bőrt, antioxidáns és kollagén-stimulátor. Az „in vitro” tesztelések kimutatták, hogy a hatóanyag a tirozinázis hatásának megfelelő gátlóanyaga. Közkedvelt az ázsiai országokban, ahol a bőr halványítására használják.

Laserceutical Night biotechnológiai szérum a bőr éjszakai ápolására szolgál, alvás közben hatékonyan és gyorsan halványítja a bőrt és halványítja a májfoltokat.
A Laserceutical Night hatóanyaga olyan tiszta és vízben oldódó, bioszintetikus aktív összetevő, amely minden bőrtípust halványít és egyenletesebb színűvé tesz. Blokkolja a melanin epidermális bioszintézisét, a tyrozin és a Dopa enzimatikus oxidációját. A hatóanyag szerkezetét tekintve alfa-glukozid, ami által a bőrszín képes halványodni, hatása gyorsabb és hatékonyabb, mint az egy öszetevőből álló készítményeké, csökkenti a májfoltok kialakulását, UV sugárzásnál pedig csökkenti a bőr barnulását.

Bőrhalványító termékeket általában az egységes bőrszín-halványítás és az egyenletesebb bőrszín elérésének céljából használnak. A bőr egyenetlen pigmentációját többek között valamilyen gyulladás, nagymértékű napsugárzás, hormonkezelés, valamint az öregedési folyamat is okozhat. Az epidermális pigmentek narancssárga feomelaninból és barnás fekete eumelaninból állnak. A melaninképződés (az a folymat, amely során az előbbi pigmentek keletkeznek) elején van a tyrozin aminosav, amelyet a glykozyl tirozinázis irányít. A  melanoszómák alaprétegében található tirozinázis gátlása, megakadályozza az említett két melanin biopolymer kialakulását.
A kutatások célja olyan optimális anyagok felhasználása volt, amelyek által a tirozinázis inhibítorai a bőrön keresztül egészen a melanoszómákhoz jutnak.

Laserceutical Day és Night biotechnológiai szérumok hatóanyagainak tesztelésén 40 nő vett részt. A 3 hónapos használat után a bőrük közel 80%-kal jobban halványodott, mint egyéb halványító készítmények használata során. A bőr üdébb és halványabb tónusú lett. A hatást chromatometrikus tanulmányok segítségével is vizsgálták. 
A Laserceutical szérumok fő összetevőinek hatékonyságát „in vitro” és „in vivo” kutatások is bizonyítják. Kiváló hatásuk a bőr halványítását és megújulását elősegítő folyamatok interferenciájának köszönhető. A hatásmechanizmus legfőbb folyamata a tirozinázis gátlása.
A kettős vak in vivo vizsgálatok kimutatták, hogy a Laserceutical biotechnológiai szérumok képesek csökkenteni az UV sugárzástól ért bőr barnulásának mértékét.
Az optimális eredmény eléréséhez a szérumok kúraszerű használata javasolt, mivel a hatás nem azonnali.

 

Asztali nézet