Hydroceutical

Hydroceutical

Biotechnológiai szérum az arcbor intenzív mélyhidratálására


Bemutatjuk Önöknek a Hydroceutical biotechnológiai szérumot az arcbőr intenzív mélyhidratálására, amely a következő hatóanyagokat tartalmazza:

 

 

 

 

 • Az alaphatóanyag, a természetesen előforduló osmoliták, amely a Homarin, HCl és Erythritol kombinációja. A vízáramlás szabályozását ozmózisnak nevezzük. Azokat az anyagokat, amelyek képesek ezt a folyamatot szabályozni, osmolitáknak hívjuk. Az osmoliták több biológiai rendszerben is előfordulnak, és tartalmazza őket a bőrünk is. A hatóanyagot kutatva a tanulmányok kimutatták a befelé és a kifelé történő vízáramlás közötti egyensúly fenntartásának lehetőségét. Ez az egyensúly véd a hyper- és hypotóniás stressztől, a vízáramlás szabályozása pedig a sejtek tulajdonságaitól függ. Pl. magas UV sugárzáskor védi a sejteket a kiszáradástól. A hatóanyag hidratáló hatása nem csak a bőr felső rétegeiben mutatható ki, hanem az alapmembránban és a mélyebben található rétegekben. A nedvesedés három fokozatban figyelhető meg. A mélyebb rétegekben egy nap elteltével jelentős víztartalom-növekedés volt látható. A Hydroceutical biotechnológiai szérumfolyamatos használatával a bőr az alsó rétegekben is gyorsan hidratálódott, amely azt mutatja, hogy a bőr érzékenyen reagál a változó körülményekre.

A természet mutatja meg azt, hogyan kell a lehető legjobban megtartani a sejtek hidratáltságának szintjét. A mikroorganizmusok egy része zord körülmények között él, amelyeknek gyorsan kell alkalmazkodniuk a környezeti változásokhoz (pl. a folyók tengerbe vezető torkolatai a mikroorganizmusoknak igazi kihívást jelentenek). A sejtek belsejében a hidratációt egy bizonyos szinten fenn kell tartani, mivel a külső környezetben a só-koncentráció gyorsan változik.

A tulajdonságok összegzése:

 • magas hatékonyságú osmolitákon alapuló hatóanyag,
 • az osmoliták biztosítják a víz optimális egyensúlyát,
 • megújítják a bőr vízmegkötő képességét,
 • vizet vonz a sejtekbe és megtartja annak optimális mennyiségét,
 • három fokozatú a hidratálás: a bőrfelszínen, mélyebben a bőrben és a legmélyebb rétegekben,
 • feltölti a bőr vízkészletét.
 • A következő hatóanyag a biokonverzió terméke, hydrolizált tejfehérje, amely glutaminsavban, methioninben, ciszteinben, B6 és H vitaminban gazdag. A hatóanyag aminosav-tartalma elősegíti a faggyúmirigyek anyagcseréjének egyensúlyát. A hatóanyag befolyásolja a zsírtermelődést és az aktív mirigyek számát is, amely lehetővé teszi, hogy  a bőr egy természetes hydrolipid filmet képezzen. Ez elősegíti a száraz, valamint a zsíros bőr egyenletes zsírkiválasztását.

A tulajdonságok összegzése:
- a bőrnek biztosítja azt az aminosav és vitamin kombinációját, amely kiegyenlíti a bőr  zsírtermelődését,  
- hatással van a bőr száraz és zsíros területeire egyaránt, 
- szabályozza a bőr zsírtermelődését és az aktív faggyúmirigyek számát,
- elősegíti a bőr természetes hydrolipidikus filmjének megújítását.

 • A Hydroceutical biotechnológiai szérum liposzómás formában hyaluronsavat tartalmaz (a liposzómák specifikus lipidekből álló gömbölyű hólyagocskák). Proteineket, peptideket és más aktív részeket tartalmazhatnak, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr és a haj feszességének, valamint rugalmasságának megőrzésében. A liposzómák az epidermisz sejtjeivel együtt fejtik ki hatásukat. A nátrium-hyaluronát tartalmú PML-ek (Plurilameláris Multivezikuláris Liposzómák) polycentrikus foszfolipides hólyagocskák, amelyek képesek aktív anyagot felszabadítani az epidermiszben. A nátrium-hyaluronát a hidratáló és simító tulajdonsága által kiváló a száraz bőr kezelésére. Fontos szerepet játszik a bőrszerkezet nedvességének megtartásában és az ép, egészséges bőr megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt, visszaállítja annak rugalmasságát, valamint hatékony és regeneráló hatású az öregedési folyamat megállításában. Kiváló hatású egyéb sérülések esetén és segíthet az anyagcsere zavaroknál.
 • A Hydroceutical biotechnológiai szérum továbbá olyan aktív összetevőt is tartalmaz, amely elősegíti a természetes kollagénképződést. A hatóanyag a peptidek és a fehérjék olyan kombinációja, amely biztosítja a fiatal és a felnőtt bőr kollagénszintjének helyreállítását. Tevékenysége három alapfunkcióval írható le:
 • kollagén támogatás – az öregedési folyamatoknál a kollagénszintézis fokozatosan csökken.
 • kollagén elrendezés – a fibrillogenézis elrendezése által  kollagén kötegek jönnek létre, amely a bőr szilárdságáért és rugalmasságáért felelős.
 • kollagén védelem – a hatóanyag a kollagén élettartamának három különböző fokozatán hat: szintézis, formáció és csökkenés. A hatóanyag peptidkombinációja fenntartja a kollagén megfelelő hosszútávú funkcióját, ami egészséges és fiatalos arcbőrt biztosít.
 • A további hatóanyagok a peptidek, amelyek kiváló hatással vannak a mimikai ráncokra. A ráncképződésről napvilágot látott  információk állandó bővülésével együtt  növekszik az ellenük való védekezés mértéke is. A mimikai és az ismételt mozgások, a negatív környezeti hatások, valamint a bőr természetes öregedése miatt keletkező ráncok már nem számítanak megoldhatatlan problémának.
 • A következő hatóanyag a pentapeptid, amely a preszinaptikus idegsejt környékén rövidebb idő alatt fejti ki a hatását, mint a hexa- vagy a heptapeptid. A test mérsékelt elektromos töltéssel rendelkezik. Az ismételt mozgásoknál a test adott részében növekszik az elektromos töltés. A pentapeptid elősegíti a SNARE komplex pillanatában az acetylcholin leválásának gyengítését azáltal, hogy az alkalmazás helyén csökkenti a bőr elektromos töltését és az idegsejtek aktivitása megnehezül. Az idegsejtek megkötik az acetylcholint az izomsejtekben és izommozgást idéznek elő. A pentapeptid csökkenti az elektromos töltést, ezáltal befolyásolja az izomösszehúzódást. Az izomösszehúzódások gyengítése által a ráncok kisimulnak az új ráncok kialakulása lassul, a bőr fiatalabbnak tűnik.
 • A Hydroceutical biotechnológiai szérum heptapeptidet – természetes aminosavat – tartalmaz, amely hét aminopeptidből áll. Fejlett peptidszerkezete hatékonyabban gátolja a pórusok kialakulását és a neurotranszmiterek felszabadulását, mint bármely más aminopeptid. A heptapeptid  magasabb szintű aminopeptid, gyorsabban fejti ki a hatását és csökkenti a ráncok mélységét, amelyre más peptid nem képes. A heptapeptid a létező SNAP-25 receptorra kapcsolódik, így blokkolja az acetylcholin lazulását. Ennek következtében az idegsejtek nem tudják hatékonyan közvetíteni az izomösszehúzódáshoz szükséges jelet. Ha az ismételt mozgásokat gátoljuk, csökkenhetnek az arcon található  ráncok és lágyulhatnak a kontúrok.

A bőrmegfeszítés és az izomösszehúzódás folyamata egy finom neutrotranszmitáns folyamattól függ, amelyet SNARE komplexnek nevezünk. A SNARE komplexet három protein (SNAP- 25, vamp és syntaxin) alkotja, amelynek következtében az idegsejtek véghez tudják vinni az exocitózist. Az exocitózis az idegsejt pályáján keresztül kémiai anyagot szabadít fel, amely előidézi az izomösszehúzódást. Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izomösszehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülhetnek, újak pedig nem keletkeznek.

Hydroceutical biotechnológiai szérum forradalmian új lépést jelent a bőr fiatalításában, a ráncképződés megelőzésében. A Herb-pharma AG társaság a legújabb farmakológiai és bőrgyógyászati kutatásokra alapoz.

Használat és adagolás

Távolítsa el a kupakot és az adagoló gyengéd nyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót. Vigyázat, az adagoló gyors megnyomásakor levegőbuborékok kerülhetnek az adagolórészbe, amely nehezítheti a további munkát. A Hydroceutical szérumot kellő mennyiségben (kb. borsószem nagyságnyit) vigyen fel mutatóujjára, és körkörösen maszírozza a tiszta és száraz arcbőrébe. Mivel a termék nagyon gyengéd és kímélő, használhatja a szem környékén is. A termék mindennapos használatra alkalmas.
Használja a szérumot naponta kétszer, majd az eredmény fenntartásához használja a terméket naponta egyszer. A termék make-up (alapozó) alá is alkalmas. A biotechnológiai szérum hatékony UV szűrőt tartalmaz és minden bőrtipusra ajánlott.

 

Asztali nézet