LipoceuticalLipoceutical - Day&Night

Biotechnológiai emulziók Az injekciós
ajakfeltöltés fájdalommentes alternatívái

 

A szövetek fontos összetevői a kollagénrostok, amelyek állapota befolyásolhatja az ajkak külalakját. A kollagénrostok között vízvisszatartó molekulák helyezkednek el.

A víz visszatartásához szükséges legfontosabb anyag a hialuronsav, ezt használják az ajakfeltöltéshez is,  a plasztikai műtétek során.

 

A Herb-Pharma AG társaság által kifejlesztett új termék, a plasztikai sebészeti beavatkozás   –  az ajakfeltöltés- fájdalommentes alternatívája.

A termékek palmitoyl oligopeptidet és hyaluronsav liposzómás formáját tartalmazzák.
- palmitoyl oligopeptid - biztonságosan és hatékonyan növeli az ajkak térfogatát, csökkenti az ajak körüli ráncokat és lágyítja az ajkak kontúrjait. Hidratál, lágyít és természetes kontúrú ajkat kölcsönöz egy természetes, otthoni ápolás által. 
- hyaluronsav liposzómás formában - a liposzómák specifikus lipidekből álló gömbölyű hólyagocskák. Proteineket, peptideket és más aktív részeket tartalmazhatnak, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr és a haj feszességének, és rugalmasságának megőrzésében.


A liposzómák az epidermisz sejtjeivel együtt fejtik ki hatásukat. A nátrium-hyaluronát tartalmú PML-ek (Plurilameláris Multivezikuláris Liposzómák) polycentrikus foszfolipides hólyagocskák, amelyek képesek aktív anyagot felszabadítani az epidermiszben. A nátrium-hyaluronát a hidratáló és simító tulajdonsága által kíváló a száraz bőr kezelésére. Fontos szerepet játszik a bőrszerkezet nedvesség megtartásában és az ép bőr megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt,  visszaállítja annak rugalmasságát,  valamint hatékony és regeneráló hatású az öregedési folyamat megállításában. Kíváló hatású egyéb sérülések esetén és segíthet az anyagcsere zavaroknál.

A termék tesztelésekor a megkérdezettek 40%-a ajkait nagyobbnak látta, 100%-a ajkain javulást érzett, 70%-a az ajkak bőrét kellemesebbnek találta, 70%-a igazolta a termék védőhatását , 60%-a pedig az ajkait hidratáltabbnak érezte.

 

Asztali nézet